Narghilea WD Hookah. Narghileaua care nu se joacă! Găsiți mai jos gama de narghilele profesionale oferite de Smokemag.
Țară de proveniență : Germania
WD Hookah este o marcă de narghilele premium. Un producător care mereu îmbunătățește caracteristici ale sistemelor de cuplaje din interiorul narghilelei. Un exemplu perfect ar fi includerea a 4 adaptoare pe toate modelele multihose.
Totodată, fabricantul a pus întotdeauna preț pe efectele vizuale ale narghilelei, cum ar fi luciul metalelor, gravarea acestora cu forme geometrice cu laser, includerea culorilor aurii perfect îmbinate cu restul look-ului. Cele mai multe modele prezintă opțiunea de a folosi mai multe furtunuri simultan. Narghilele masive, stabile, fără efecte de vibrații în timpul sesiunii, și silențioase.
Fie că veți alege un model fabricat în întregime din inox, sau din gama aluminiu, va asigurăm că este folosit cel mai bun, dens și greu duraluminiu, cu propietăți maxime de răcire a fumului.
Un brand cu adevărat premium, WD Hookah produce și vasele din sticlă cu aceeași calitate germană impusă!
Alegeți cu încredere o narghilea WD Hookah, pentru acasă sau la birou, și nu vor exista regrete. Totul este la superlativ, iar fumul produs de aceste narghilele este gros, ușor și plăcut, foarte bine răcit!

Filter