Aici veți găsi o ofertă variată de creuzete pentru narghilea, oferită de Smokemag.
Creuzetul este un component important al narghilelei. În el se produce de fapt, fumul gustos de care ne bucurăm când este ales, încărcat și încălzit corect.
Pe lângă încărcarea sa corectă cu aromă, este foarte important să alegem creuzetul în funcție de nevoile și preferințele noastre. Deasemenea, este bine să îl curățăm după fiecare folosire prin spălare, pentru rezultate optime. Fără detergenți, doar cu apă caldă și un burete (partea verde, ușor abrazivă) pe care îl vom folosi doar pentru asta.
Se pot folosi cu succes mai multe tipuri de creuzet, creuzet ceramică, creuzet sticlă, piatră, lut alb, negru, sau silicon. Fiecare dintre aceste materiale determina într-un mod specific gustul final al fumului.
În principiu, în ziua de azi creuzetele sunt împărțite în 2 categorii, killer (cu găuri în podea) sau phunnel (cu gaură centrală ridicată și cuvă care nu curge).
O marcă consacrată, materialele speciale folosite, forma, mărimea sau stilul , precum și modul preferat de a ne încălzi aroma, sunt toți factori decisivi cand alegem creuzete pentru narghilea.
Altă caracteristică importantă a creuzetului este glazura. Grosimea acesteia, aplicarea sa uniformă în procesul de fabricare, și materialul din care este compusă.
Sunt destul de multe opțiuni, vopsea termorezistentă, glazură ceramică, glazură granit, faianță, și altele.
Alegeți un creuzet și după aspect, efectul estetic este important!
Aceste creuzete sunt de calitate, de la producători de top, Hookah John, Quasar, KolosKS și vor asigura o sesiune de fum perfectă!

Filter