Aici veți găsi o gamă variată de arome pentru narghilea, oferite de Smokemag. Fie că doriți o aromă ușoară sau lipsită de nicotină, fie arome pentru narghilea cu tutun, vă oferim arome premium!
Este important ca aroma să fie de calitate, de la producători de mărci consacrate. Pentru că asta ne conferă garanția și siguranța unui produs de top.
Împreună cu alegerea cărbunilor premium, alegerea aromei premium creeaza un arsenal de fum de înaltă calitate, gustos și ușor de savurat.
Aceste arome pentru narghilea se păstrează în recipiente originale sau de calitate, închise ermetic.  Deasemenea, este bine să fie și ferite de lumină, la temperatura camerei.  În sertar, în dulap, sau undeva asemănător.
Trebuie să fim siguri de anumite aspecte despre componentele și accesoriile noastre, lucruri care țin și de siguranță.  Creuzetele în care folosim aromele trebuie să fie curate și bine întreținute
Aceste arome sunt selectate atent, de la producători de top, pentru a vă  furniza o sesiune perfectă de fum!
Va stăm la dispoziție pentru consultanță cu privire la alegerea, folosirea aromelor alese, precum și vastele posibilități prin care le puteți mixa!

Filter