Narghilea MaShisha. Găsiți mai jos gama de narghilele MS oferita de Smokemag.
Țară de proveniență: Franța
MaShisha (MS) este un brand influent în domeniul narghilea în Franța, Spania și în Europa. Ms oferă modele de narghilea și accesorii pentru narghilea, pentru toate gusturile și preferințele.
Narghileaua MaShisha este personalizabilă și transportabilă peste tot, în mod special modelele cu vas acrilic. Fabricantul include și o husă calitativă de transport, pe lângă gama completă de accesorii incluse în ambalaj.
Deși majoritatea modelelor MS oferite de Smokemag se încadrează la categoria „narghilele pentru voiaje”, trebuie afirmat faptul că narghilelele MS, fie ele și de voiaj, având un volum mare de apă, se comportă fix că o narghilea mai mare. Nu produc vibrații în furtun, nu produc zgomot când sunt folosite, iar sesiunile sunt lungi și bine răcite.
Din punct de vedere al esteticii, fabricantul a depus întotdeauna eforturi pentru look-uri speciale. Fie că este o narghilea în formă de cub transparent sau una care stă în picioare, au finisaje și design foarte plăcut!
MaShisha oferă acum unul dintre cele mai mari cataloage de narghilea moderne și tradiționale din Europa, la cele mai bune prețuri recomandate.
Alegeți un model potrivit de mai jos, pentru o experiență unică!

Filter